referenties

Om een goed beeld te geven over de mogelijkheden van onze dienstverlening hebben wij onderstaand een opsomming van onze klanten gemaakt. Op onze foto pagina treft u een aantal voorbeelden van het werk dat wij voor deze uitvoeren.

IF-TV Productions: voor bedrijfspresentaties, commercials en instructiefilms

Logo IF-TV

Vakmensen met oog voor beleving, authenticiteit en hoogstaande kwaliteit. Creatieve professionals die er voor zorgen dat jouw doel wordt bereikt met de juiste video…Dat is IF-TV Productions. Jij wilt het bereiken met je bedrijf, evenement of product, aan deze toppers de taak om te zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achter laat. IF-TV Productions is landelijk inzetbaar , goed bereikbaar en altijd flexibel. IF-TV heeft onze bedrijfsfilmpjes naar grote tevredenheid gedraaid en gemaakt.

Buster Rent: autoverhuur

Buster Rent

Je wilt spullen vervoeren of verhuizen of gaat samen onderweg. Bij BUSTER huur je eenvoudig, goedkoop en kilometervrij precies de wagen die je zoekt in Amsterdam, binnen Nederland of heel Europa, bovendien hanteren we geen minimum leeftijd. Een busje huren kan 24 uur per dag online of telefonisch tussen 9:00 en 17:00 uur, ook op zondag. Wij ondersteunen de klanten Buster Rent met verticaal transport.

BUSTER gaat verder dan de rest!

JPHaarlem delivery: meubilair

JPHaarlem

JPHaarlem is gespecialiseerd in distributie van meubilair naar consumenten. Sinds 1998 verzorgen zij voor meerdere bedrijven uit de meubelbranche de logistieke afhandeling. Wij assisteren JPHaarlem bij het verticaal transport van meubilair zoals banken, kasten en tafels met inzet van één van onze liften.

Sun select zonwering B.V.: zonneschermen

Sun select zonwering B.V. is gericht op het leveren, monteren, repareren en onderhouden van alle type buitenzonweringen, terrasoverkappingen, binnenzonweringen, rolluiken staal en aluminium, garagedeuren, shutters en insectenhorren. Wij assisteren bij het verticaal transport van zonneschermen met een gewicht tot 200 kg. en een breedte van 8 meter.

Goossens wonen & slapen: meubilair

Goossens wonen & slapen staat voor meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van woon- en slaapkamerinterieurs en behoort tot de top 3 van de Benelux binnen de meubelretailmarkt. Wij assisteren bij het verticaal transport van variërend een enkele bank tot een compleet uitgewerkt interieur met inzet van één van onze liften.

Muziekcentrum Oostendorp: piano’s

Muziekcentrum Oostendorp is een professioneel familiebedrijf, waar kwaliteit voor een scherpe prijs in het middelpunt staat. Sinds 34 jaar zijn zij toonaangevend op het gebied van piano’s en vleugels. Wij assisteren bij het verticaal transport van piano’s met inzet van één van onze liften.

Rob Woud: keukenbladen- en apparatuur

Rob Woud Keukens en inbouwapparatuur is de keukenspecialist van Haarlem en omstreken en is een echt familie bedrijf dat door jaren lange service gerichtheid een zeer goede naam heeft weten op te bouwen. Wij assisteren bij het verticaal transport van zware keukenbladen met een gewicht tot 300 kg. en een breedte van 5 meter evenals de bijbehorende keukenonderdelen en keukenapparatuur.

Dakservice Allround B.V.: dakmateriaal

Dakservice Allround B.V is gespecialiseerd in dak & schoorsteenwerken, dakbedekking en dakgoot reparatie of vervanging. Wij assisteren bij het verticaal transport van dakpannen met name het afvoeren naar een grof vuil container en het aansluitend aanvoeren van nieuwe dakpannen.

Inteo interieurbouw & ontwerp: maatwerk meubilair

Inteo maakt interieurs op maat, geheel naar uw eigen wensen en ontwerp. Wij assisteren bij het verticaal transport van veelal grote, zware en vooral kwetsbare meubelonderdelen zoals glanslak panelen tot een gewicht van 150 kg. en 6 meter breed.

Lennox heating & airconditioning: airco units

Lennox is een wereldwijd opererende producent/leverancier van apparatuur voor de beheersing van het binnenklimaat. Wij assisteren bij het verticaal transport van airco units tot een gewicht van 200 kg. welke doorgaans op het dak geplaatst moeten worden.

Dakterras.nl: vloerdelen dakterras

Dakterras.nl is volledig gespecialiseerd in de aanleg van dakterrassen. Wij assisteren bij het verticaal transport van vloerplanken tot een lengte van 4 meter welke op het dak afgeleverd moeten worden.